Στη σελίδα αυτή θα βρείτε οδηγίες για να καταχωρήσετε εύκολα και με επιτυχία τη δική σας αγγελία!

Γενικές παρατηρήσεις

Η ανάρτηση αγγελιών στη σελίδα Ionio e-rent είναι δωρεάν.

Οι αγγελίες δεν αναρτώνται άμεσα, αλλά αφού πρώτα ελεγχθούν από το διαχειριστή της σελίδας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάρτηση μίας αγγελίας είναι η ύπαρξη στοιχείων επικοινωνίας (τηλέφωνο - e-mail).  Σε περίπτωση που δεν αναγράφονται στοιχεία επικοινωνίας η αγγελία δεν θα αναρτάται.

Η διάρκεια που κάθε αγγελία παραμένει αναρτημένη είναι 60 ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος η αγγελία θα αποσύρεται. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλετε ξανά την αγγελία σας. Αν επιθυμείτε η αγγελία σας να "αποσυρθεί" νωρίτερα από το διάστημα των 60 ημερών μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας αναφέροντας τον κωδικό καταχώρησης, που αναφέρεται στο κάτω μέρος της αγγελίας σας.

Συμπλήρωση φόρμας νέας καταχώρησης

Στο μενού επιλογών της σελίδας επιλέξτε "Καταχώρηση νέας αγγελίας" και θα εμφανιστεί η φόρμα νέας καταχώρησης.

Η φόρμα χωρίζεται σε 4 κατηγορίες:  Κατηγορία (αγγελίας) - Πληροφορίες - Εικόνα - Κανονισμός

Κατηγορία (αγγελίας)

Το πεδίο αυτό είναι υποχρεωτικό. Επιλέξτε σε ποια κατηγορία θέλετε να καταχωρηθεί η αγγελία σας. Οι διαθέσιμες κατηγορίες είναι: Εύρεση Κατοικίας - Μικρές Αγγελίες>Έπιπλα - Μικρές Αγγελίες>Οικιακός Εξοπλισμός - Μικρές Αγγελίες>Ηλεκτρονικές Συσκευές - Θέσεις Εργασίας

Πληροφορίες

Εδώ μπορείτε να παρουσιάσετε τις πληροφορίες για την αγγελία σας, όπως Τίτλος και Περιγραφή Αγγελίας καθώς και την Πόλη / Έδρα Τμήματος του Ιονίου Πανεπιστημίου την οποία αφορά η Αγγελία σας (επιλέξτε Άλλη αν δεν σας καλύπτουν οι διαθέσιμες επιλογές). Επίσης μπορείτε να δηλώσετε το Email, το Τηλέφωνο και το Ονοματεπώνυμό σας. Τα πεδία που φέρουν αστερίσκο στο δεξί τους μέρος είναι υποχρεωτικά.

Προσθήκη Εικόνας

Το πεδίο αυτό είναι προαιρετικό. Σας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσετε στην αγγελία σας μία φωτογραφία.

Κανονισμός

Αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τον κανονισμό και τις οδηγίες καταχώρησης πριν προχωρήσετε στην δημοσίευση της αγγελίας, επισημαίνετε το "Αποδοχή γενικών όρων και προϋποθέσεων". Στο κάτω μέρος πληκτρολογείτε τον κωδικό ασφαλείας που εμφανίζεται στην οθόνη σας.