Κανονισμός Λειτουργίας Δικτυακού Τόπου «e-Ενοικιάζεται»

Νέα Υπηρεσία Στέγασης

Το «e-ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ» http://sites.ionio.gr/e-rent είναι μια νέα υπηρεσία η οποία υλοποιείται από το Τμήμα Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών του Ιονίου Πανεπιστημίου  και αφορά την παρουσίαση πληροφοριών για την εύρεση στέγης στην περιοχή της Κέρκυρας αποκλειστικά για τους φοιτητές και τα μέλη του Ιονίου Πανεπιστημίου.


Επιπρόσθετα, μέσα από τον δικτυακό τόπο της παραπάνω υπηρεσίας θα είναι εφικτή η καταχώριση αγγελιών πωλήσεων ειδών (οικιακός εξοπλισμός, έπιπλα, ηλεκτρονικά είδη), όπως επίσης πρόκειται να αναπτυχθεί και εφαρμογή  δημοσίευσης αγγελιών εύρεσης εργασίας για φοιτητές.


Η καταχώρηση ανακοινώσεων σε αυτό το δικτυακό τόπο γίνεται δωρεάν και οι αγγελίες οι οποίες θα αναρτώνται αφορούν αποκλειστικά την παροχή υπηρεσιών προσαρμοσμένες  στις ανάγκες των φοιτητών και των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας.


Για την καταχώρηση των αγγελιών οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώνουν τη φόρμα «Νέας  Καταχώρησης» σύμφωνα με τις οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας οι οποίες είναι δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Επισημαίνεται ότι οι αγγελίες θα αναρτώνται κατόπιν ελέγχου από το αρμόδιο Τμήμα εφόσον οι ενδιαφερόμενοι απαραιτήτως έχουν προσδιορίσει στοιχεία επικοινωνίας τους (τηλέφωνο, e-mail).


Η διάρκεια δημοσίευσης της αγγελίας θα είναι 2 μήνες. Μετά το πέρας του ως άνω χρονικού διαστήματος η αγγελία θα αποσύρεται αυτόματα από το σύστημα. Για τις περιπτώσεις όπου ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί την αναδημοσίευση της αγγελίας του θα πρέπει να προβεί στη διαδικασία νέας υποβολής στο σύστημα.


Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί την διαγραφή της αγγελίας του θα πρέπει να υποβάλει το αίτημα του μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από την ηλεκτρονική διεύθυνση την οποία είχε δηλώσει αρχικά στα στοιχεία επικοινωνίας του. Σε κάθε άλλη περίπτωση το αίτημα θα γίνεται αποδεκτό μόνο εφόσον η αρμόδια υπηρεσία μπορεί να επαληθεύσει τα στοιχεία του αιτούντος.

Το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας του Ιονίου Πανεπιστημίου ορίζεται ως υπεύθυνο για τον έλεγχο των ανακοινώσεων που θα αναρτώνται, για την διαχείριση των αιτημάτων διαγραφής των ανακοινώσεων καθώς και για την πληρότητα των στοιχείων όπου ζητούνται. Το παραπάνω Τμήμα θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την μη ανάρτηση ανακριβών στοιχείων χωρίς όμως να φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο και την ακρίβεια των ανακοινώσεων. Το Τμήμα Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών του Ιονίου Πανεπιστημίου ορίζεται υπεύθυνο για την τεχνική υποστήριξη του δικτυακού τόπου.