Ιστοχώρος εκτός λειτουργίας

[υλικό αρχείου διαθέσιμο προσωρινά]

Νέος ιστοχώρος Ένωσης Διδασκόντων Ιονίου Πανεπιστημίου (ΕΔΙΠ):
https://sites.ionio.gr/edip/

Συνδικαλιστικοί Φορείς

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό χώρο επικοινωνίας των συνδικαλιστικών φορέων του Ιονίου Πανεπιστημίου. Εδώ μπορείτε να βρείτε το αρχείο δημοσιευμάτων των συνδικαλιστικών φορέων του Ιονίου Πανεπιστημίου. Περιλαμβάνονται οι ανακοινώσεις του Συλλόγου Μελών ΔΕΠ (ΕΔΙΠ) και του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Για την απώλεια του επίκουρου καθηγητή του ΤΑΒΜ Γιάννη Παπαδάκη  

Περιλαμβάνεται συνημμένο: Αρχείο PDF   pdf
Φορέας: Πρυτανεία (Ιόνιος Ακαδημία)

Συντάκτης: Συνεργάτης Φορέα
Τελευταία ενημέρωση: 31-08-2017 10:31


Για την απώλεια του επίκουρου καθηγητή του ΤΑΒΜ Γιάννη Παπαδάκη
Με έκπληξη και μεγάλη οδύνη η ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιονίου Πανεπιστημίου πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο και πρόωρο χαμό του αγαπητού συνάδελφου, συνεργάτη, δασκάλου και φίλου, μόνιμου επίκουρου καθηγητή του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας, Γιάννη Παπαδάκη.

Με έκπληξη και μεγάλη οδύνη η ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιονίου Πανεπιστημίου πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο και πρόωρο χαμό του αγαπητού συνάδελφου, συνεργάτη, δασκάλου και φίλου, μόνιμου επίκουρου καθηγητή του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας, Γιάννη Παπαδάκη.

Ο Γιάννης Παπαδάκης, ένας νέος επιστήμονας με ειδίκευση στην Θεωρία και πρακτική της θεματικής ανάλυσης και οργάνωσης της πληροφορίας, υπήρξε δραστήριος ερευνητής και αγαπητός δάσκαλος στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς του φοιτητές, και η απώλειά του δημιουργεί εξαιρετικά δυσαναπλήρωτο κενό.

Η Πρυτανική Αρχή του Ιονίου Πανεπιστημίου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του, και στους φίλους και συνεργάτες του.

---

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου την Παρασκευή 01.09.2017 και ώρα 11.30 π.μ.. Η οικογένεια του Γιἀννη Παπαδάκη επιθυμεί, αντί στεφάνου, την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, των οποίων εκπρόσωποι θα παρευρίσκονται την ώρα της τελετής.
Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι 104 480 22763 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) για τις καταθέσεις «εις μνήμην Ιωάννη Παπαδάκη».


  

Το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ανακοίνωση του ΤΑΒΜ για την ξαφνική απώλεια του Επίκουρου Καθηγητή Γιάννη Παπαδάκη

Ο καλός μας φίλος και συνάδελφος, Eπίκουρος Καθηγητής Γιάννης Παπαδάκης έφυγε απρόσμενα χθες για το τελευταίο του ταξίδι στη θάλασσα που τόσο αγαπούσε...

Ο Γιάννης σπούδασε Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο πεδίο των Ψηφιακών Βιβλιοθηκών. Δίδασκε σειρά μαθημάτων από το 2003 στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, μεταξύ των οποίων Μεταδεδομένα, Θεματική Ανάλυση και Ταξινόμηση. Η έρευνά του εστίαζε σε σύγχρονα ζητήματα οργάνωσης πληροφορίας και γνώσης.

Ήταν ακούραστος στο μάθημα και αγαπητός από όλους τους φοιτητές, δραστήριος ερευνητής, χαμογελαστός και ζεστός άνθρωπος, με μια ευγένεια που μαρτυρούσε την καλοσύνη και την ψυχική του καλλιέργεια.

Οι συνάδελφοί του, συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο χαμό του, του ευχόμαστε καλό Παράδεισο και στη σύζυγο και στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου την Παρασκευή 1/9/2017 και ώρα 11:30.


  

Από το Τμήμα Ιστορίας:

Το Τμήμα Ιστορίας εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον αδόκητο χαμό του μόν. Επίκ. Καθηγητή του ΤΑΒΜ Γιάννη Παπαδάκη, ενός συναδέλφου που κοσμούσε το Πανεπιστήμιό μας με τον επιστημονικό του λόγο, τη μετριοπάθειά του, το ακαδημαϊκό του ήθος και την ανυπόκριτη ευγένειά του.

Στη σύζυγό του και τους γονείς του εκφράζουμε τα εκ βαθέων συλλυπητήριά μας. 

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεσθεί στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου την Παρασκευή 1/9/2017 και ώρα 11:30.


  

Από το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας:

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Επικ. Καθηγητή του ΤΑΒΜ Ιωάννη Παπαδάκη


Η Συνέλευση του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας εκφράζει την βαθιά της οδύνη για τον πρόωρο και απροσδόκητο χαμό του αγαπητού συναδέλφου, Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας Ιωάννη Παπαδάκη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


  

Από το Τμήμα Πληροφορικής:

Σύσσωμο το Τμήμα Πληροφορικής εκφράζει την οδύνη του για τον χαμό του φίλου και συναδέλφου Γιάννη Παπαδάκη. Η θλίψη είναι ανείπωτη καθώς ο Γιάννης πέρα από υπόδειγμα ήθους, ευγένειας και υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, ήταν ένας πραγματικός φίλος, ένας συνοδοιπόρος στην προσπάθεια για ένα καλύτερο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Συλλυπούμαστε την οικογένειά του και της ευχόμαστε να έχει δύναμη τις δύσκολες αυτές στιγμές.


  

Από το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας:

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο του αγαπητού συναδέλφου Γιάννη Παπαδάκη που υπηρέτησε το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και τον ακαδημαϊκό χώρο με ήθος και συνέπεια.. Το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στην οικογένεια και στους οικείους του.


  

Από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών:

Σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, το νέο ακαδημαϊκό έτος ξεκινάει χωρίς τον εκλεκτό συνάδελφο και φίλο Γιάννη Παπαδάκη. Η εργατικότητα και το ήθος του παραμένουν, εντούτοις, ως φωτεινό παράδειγμα για ολόκληρη την πανεπιστημιακή μας κοινότητα. Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών συμμερίζεται ολόψυχα το πένθος των οικείων του και εύχεται, η αγάπη των συναδέλφων προς τον εκλιπόντα να απαλύνει τον πόνο τους. Αιωνία η μνήμη αυτού.


Από την Ένωση Διδασκόντων Ιονίου Πανεπιστημίου εξεδόθη το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:


Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων του Ιονίου Πανεπιστημίου εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του συναδέλφου και φίλου Γιάννη Παπαδάκη. Ο Γιάννης αποτελούσε εξαίρετο μέλος της πανεπιστημιακής μας κοινότητας ως μόνιμος επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Αρχειονομίας Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας με σημαντική προσφορά στην εκπαίδευση και διεθνώς αναγνωρισμένη συμβολή στην επιστήμη. Οι συνάδελφοι, φίλοι και φοιτητές θα τον θυμούνται για το καλοσυνάτο χαμόγελο και την ευγένειά του.


Η κηδεία του συναδέλφου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1/9 στο κοιμητήριο Αμαρουσίου Αθηνών και ώρα 11.30 και η Ένωση Διδασκόντων του Ιονίου Πανεπιστημίου θα παραστεί για να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της πανεπιστημιακής κοινότητας στην οικογένεια και οικείους του εκλιπόντος. Σας ενημερώνουμε ότι η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί αντί στεφάνου την οικονομική ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, εκπρόσωποι των οποίων θα παρευρίσκονται την ώρα της τελετής στο χώρο, ενώ υπάρχει και τραπεζικός λογαριασμός (104 480 22763 - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) για τις καταθέσεις "εις μνήμην Ιωάννη Παπαδάκη".


Κέρκυρα, 30 Αυγούστου 2017ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ