Ιστοχώρος εκτός λειτουργίας

[υλικό αρχείου διαθέσιμο προσωρινά]

Νέος ιστοχώρος Ένωσης Διδασκόντων Ιονίου Πανεπιστημίου (ΕΔΙΠ):
https://sites.ionio.gr/edip/

Συνδικαλιστικοί Φορείς

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό χώρο επικοινωνίας των συνδικαλιστικών φορέων του Ιονίου Πανεπιστημίου. Εδώ μπορείτε να βρείτε το αρχείο δημοσιευμάτων των συνδικαλιστικών φορέων του Ιονίου Πανεπιστημίου. Περιλαμβάνονται οι ανακοινώσεις του Συλλόγου Μελών ΔΕΠ (ΕΔΙΠ) και του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Εκδήλωση Ε.Δ.Ι.Π. 9-12-2008  

Περιλαμβάνεται συνημμένο: Αρχείο PDF   pdf
Φορέας: ΕΔΙΠ

Συντάκτης: Συνεργάτης Φορέα
Τελευταία ενημέρωση: 20-11-2008 14:49


Αγαπητοί συνάδελφοι, Το Δ.Σ. της Ένωσης Διδασκόντων Ιονίου Πανεπιστημίου (Ε.Δ.Ι.Π.) σας προσκαλεί στο πάρτυ που διοργανώνει την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 22:30 στο New Fortress Cafe (Νέο Φρούριο, Κέρκυρα). Η είσοδος για τα μέλη της (...)
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. της Ένωσης Διδασκόντων Ιονίου Πανεπιστημίου (Ε.Δ.Ι.Π.) σας προσκαλεί στο πάρτυ που διοργανώνει την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 22:30 στο New Fortress Cafe (Νέο Φρούριο, Κέρκυρα). Η είσοδος για τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και των συνοδών τους είναι 10€. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου είναι επίσης ευπρόσδεκτοι με είσοδο 5€.
Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα, προσφέροντας τη δυνατότητα προσωπικής επαφής και επικοινωνίας στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Ένωση για την ενεργό δραστηριοποίηση των μελών της.


Για το Δ.Σ. της Ε.Δ.Ι.Π.
Ανδρέας Φλώρος
Αναπλ. Γραμματέας


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ