Ιστοχώρος εκτός λειτουργίας

[υλικό αρχείου διαθέσιμο προσωρινά]

Νέος ιστοχώρος Ένωσης Διδασκόντων Ιονίου Πανεπιστημίου (ΕΔΙΠ):
https://sites.ionio.gr/edip/

Συνδικαλιστικοί Φορείς

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό χώρο επικοινωνίας των συνδικαλιστικών φορέων του Ιονίου Πανεπιστημίου. Εδώ μπορείτε να βρείτε το αρχείο δημοσιευμάτων των συνδικαλιστικών φορέων του Ιονίου Πανεπιστημίου. Περιλαμβάνονται οι ανακοινώσεις του Συλλόγου Μελών ΔΕΠ (ΕΔΙΠ) και του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Ιονίου Πανεπιστημίου.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΔΙΠ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΣΔΕΠ  

Περιλαμβάνεται συνημμένο: Αρχείο PDF   pdf
Φορέας: ΕΔΙΠ

Συντάκτης: Συνεργάτης Φορέα
Τελευταία ενημέρωση: 13-04-2008 16:05


Aναγνώσαμε στην ιστοσελίδα της ΠΟΣΔΕΠ δημοσίευση με τίτλο «Αίτηση εξαίρεσης μελών ΔΕΠ από το εκλεκτορικό σώμα της επ. καθ. Μ. Κωλέττη (εκκρεμεί δικαστική διερεύνηση μηνύσεων εναντίον τους από την κρινόμενη)». Η παραπάνω (...)
Aναγνώσαμε στην ιστοσελίδα της ΠΟΣΔΕΠ δημοσίευση με τίτλο «Αίτηση εξαίρεσης μελών ΔΕΠ από το εκλεκτορικό σώμα της επ. καθ. Μ. Κωλέττη (εκκρεμεί δικαστική διερεύνηση μηνύσεων εναντίον τους από την κρινόμενη)». Η παραπάνω δημοσίευση αφορά σε μέλη της Ένωσής μας, καθώς και στην ως άνω κρινόμενη.

Η Ένωση Διδασκόντων Ιονίου Πανεπιστημίου είναι ο μεγαλύτερος αριθμητικά σύλλογος μελών ΔΕΠ και συμβασιούχων διδασκόντων σύμφωνα με το Π.Δ. 407/80 του Ιονίου Πανεπιστημίου, της οποίας τα μέλη προέρχονται από πέντε από τα συνολικά έξι Τμήματά του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης έχοντας ως αφετηρία της σκέψης και της συνδικαλιστικής του δράσης τη νηφάλια και ορθολογική κρίση που οφείλει να διαθέτει ο κάθε πανεπιστημιακός, δεν διανοείται να υποδείξει στα μέλη του, ερευνητές και ακαδημαϊκούς δασκάλους, τι θα ψηφίσουν όταν συμμετέχουν στα θεσμικά όργανα των Τμημάτων, ούτε να τους εγκαλέσει αφού ψηφίσουν καθώς, με τη γνώση, την κρίση και την ελευθερία που αρμόζει στην ιδιότητά τους, αυτοί κρίνουν κάθε φορά πώς θα τοποθετηθούν απέναντι στα ακαδημαϊκού χαρακτήρα ζητήματα που εξετάζουν και ποια πρόταση θα ψηφίσουν.

Θεωρούμε ότι η αβασάνιστη και πρόωρη δημοσίευση στην ιστοσελίδα της ΠΟΣΔΕΠ κειμένων, τα οποία θέτουν σε αμφισβήτηση το ακαδημαϊκό ήθος συναδέλφων και την απρόσκοπτη λειτουργία των ακαδημαϊκών θεσμών, προκαλεί δυσμενέστατες εντυπώσεις για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και δεν ενισχύει τη συνεχή και άοκνη προσπάθειά μας για την αναβάθμιση της εικόνας του δημοσίου πανεπιστημίου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Παναγιώτης Βλάμος Ανδρέας Γεωργοτάς


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ