Ιστοχώρος εκτός λειτουργίας

[υλικό αρχείου διαθέσιμο προσωρινά]

Νέος ιστοχώρος Ένωσης Διδασκόντων Ιονίου Πανεπιστημίου (ΕΔΙΠ):
https://sites.ionio.gr/edip/

Συνδικαλιστικοί Φορείς

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό χώρο επικοινωνίας των συνδικαλιστικών φορέων του Ιονίου Πανεπιστημίου. Εδώ μπορείτε να βρείτε το αρχείο δημοσιευμάτων των συνδικαλιστικών φορέων του Ιονίου Πανεπιστημίου. Περιλαμβάνονται οι ανακοινώσεις του Συλλόγου Μελών ΔΕΠ (ΕΔΙΠ) και του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Ιονίου Πανεπιστημίου.

ΑΝΟΙKΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  

Περιλαμβάνεται συνημμένο: Αρχείο PDF   pdf
Φορέας: ΕΔΙΠ

Συντάκτης: Συνεργάτης Φορέα
Τελευταία ενημέρωση: 12-04-2008 21:47


Στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον προσδιορισμό και την ιεράρχηση με ανοικτές διαδικασίες των ζητημάτων που θα απασχολήσουν την Ένωση, το Δ.Σ. απευθύνει πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο ο οποίος μπορεί να βοηθήσει (...)
Στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον προσδιορισμό και την ιεράρχηση με ανοικτές διαδικασίες των ζητημάτων που θα απασχολήσουν την Ένωση, το Δ.Σ. απευθύνει πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο ο οποίος μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά με προτάσεις και ιδέες που μπορούν να συζητηθούν και να υλοποιηθούν στo πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ένωσης.

Βασικός άξονας υλοποίησης της παραπάνω ανοικτής διαδικασίας είναι ο άρτιος και ολοκληρωμένος σχεδιασμός ενός ετήσιου πλάνου στοχευμένων δραστηριοτήτων, μέσα από τη συλλογική ενεργοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων προς όφελος του Ιονίου Πανεπιστημίου και της ακαδημαϊκής κοινότητας γενικότερα.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Παναγιώτης Βλάμος Ανδρέας Γεωργοτάς


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ