Ιστοχώρος εκτός λειτουργίας

[υλικό αρχείου διαθέσιμο προσωρινά]

Νέος ιστοχώρος Ένωσης Διδασκόντων Ιονίου Πανεπιστημίου (ΕΔΙΠ):
https://sites.ionio.gr/edip/

Συνδικαλιστικοί Φορείς

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό χώρο επικοινωνίας των συνδικαλιστικών φορέων του Ιονίου Πανεπιστημίου. Εδώ μπορείτε να βρείτε το αρχείο δημοσιευμάτων των συνδικαλιστικών φορέων του Ιονίου Πανεπιστημίου. Περιλαμβάνονται οι ανακοινώσεις του Συλλόγου Μελών ΔΕΠ (ΕΔΙΠ) και του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Ιονίου Πανεπιστημίου.

ΕΔΙΠ - Απόφαση ΓΣ Συνένωσης Συλλόγων  

Περιλαμβάνεται συνημμένο: Αρχείο PDF   pdf
Φορέας: ΕΔΙΠ

Συντάκτης: Συνεργάτης Φορέα
Τελευταία ενημέρωση: 10-11-2010 11:30


Αγαπητοί συνάδελφοι, στη χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΔΙΠ εγκρίθηκε ομόφωνα η κοινή πρόταση των ΔΣ της ΕΔΙΠ και του ΕΣΔΙΠ για την ενοποίηση των δύο συλλόγων. Συνημμένα το σχετικό ψήφισμα. Ακολουθώντας το (...)

Αγαπητοί συνάδελφοι, στη χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΔΙΠ εγκρίθηκε ομόφωνα η κοινή πρόταση των ΔΣ της ΕΔΙΠ και του ΕΣΔΙΠ για την ενοποίηση των δύο συλλόγων. Συνημμένα το σχετικό ψήφισμα. Ακολουθώντας το περιεχόμενο της πρότασης, το ΔΣ της ΕΔΙΠ υπέβαλε κατά τη διάρκεια της ΓΣ την παραίτησή του. Η ΓΣ αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών ανάδειξης νέου ΔΣ παράλληλα με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκλεκτόρων για το επερχόμενο συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ. Οι εκλογές αυτές θα διεξαχθούν από τις 6 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2010. Λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία των εκλογών θα διευκρινιστούν σε σχετική ανακοίνωση της ορισθείσας εφορευτικής επιτροπής. Εκ μέρους του Προεδρείου της ΓΣ, Κωνσταντίνος Οικονόμου Γραμματέας της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ