Ενημερωτική Συνάντηση Erasmus+, Αργοστόλι, 13.01.2020

ShareThis
Δημοσίευση: 27-01-2020 10:25 | Προβολές: 1235
image

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η  ενημερωτική συνάντηση για το Πρόγραμμα Erasmus+  τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στην Κεφαλονιά, στο Αμφιθέατρο "Γεράσιμος Αρσένης".

Η συνάντηση διοργανώθηκε από το Γραφείο Εrasmus του Ιονίου Πανεπιστημίου  και το Τμήμα Διεθνών Ακαδημαϊκών Θεμάτων & Ανταλλαγής Φοιτητών του Παν. Δυτικής Αττικής (Επικεφαλής του Ομίλου για την Πρακτική Άσκηση Erasmus).

Στόχος της συνάντησης ήταν η εκτενής ενημέρωση του διδακτικού και διοικητικού προσωπικoύ αλλά και των φοιτητών των ακαδημαϊκών Τμημάτων της Κεφαλονιάς του Ιονίου Πανεπιστημίου, η συμμετοχή των οποίων ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον τους έντονο. Πάνω από 100 συμμετέχοντες παρέμειναν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, δείχνοντας έντονο ενδιαφέρον για τις δυνατότητες που παρέχει το πρόγραμμα Erasmus+.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Συντονιστής Erasmus του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Ανδρέας Φλώρος, Καθηγητής του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας ενώ αναλυτική παρουσίαση σχετικά με το πρόγραμμα έκανε η Προϊσταμένη του Γραφείου Erasmus κα. Διονυσία Καρβούνη, απευθυνόμενη τόσο σε φοιτητές όσο και σε διδακτικό και διοικητικό προσωπικό.

Ζητήματα σχετικά με την κινητικότητα φοιτητών για Πρακτική Άσκηση ανέπτυξαν η κα Χρύσα Κόντη και η κα Ελένη Γιαννοπούλου, στελέχη του Τμήματος Διεθνών Ακαδημαϊκών Θεμάτων και Ανταλλαγής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής, ενώ σχετική αναφορά στις ευκαιρίες που παρέχει το πρόγραμμα στο πλαίσιο της Διεθνούς Κινητικότητας έγινε από την κα. Ιωάννα Αυλωνίτη, συνεργάτιδα του Γραφείου Erasmus+ I.Π.

 

 



Επιστροφή




Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας