Ενημέρωση περί του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ)

Το Θερινό Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Πολιτισμού (με τον διακριτικό τίτλο και εφεξής “Corfu Summer School”) συμμορφώνεται με τον νέο Νόμο 4624/2019 περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, όπως αυτός ενσωματώθηκε στην εγχώρια νομοθεσία στις 28 Αυγούστου 2019, βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ) της ΕΕ, Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679.

Πρόκειται για τη νέα νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία αποσκοπεί στην παροχή μεγαλύτερου ελέγχου στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η συλλογή, χρήση, αποθήκευση και κοινοποίηση των προσωπικών τους δεδομένων. Έχει σχεδιαστεί, ώστε να ενισχύσει και να ενοποιήσει τα μέτρα ασφαλείας των δεδομένων που εφαρμόζονται από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ΕΕ.

Σας ζητάμε να δώσετε πληροφορίες σχετικά με εσάς, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να επεξεργαστούμε την αίτησή σας και θα διασφαλίσουν ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε επαρκώς στις ανάγκες σας. Μοιραζόμαστε σχετικά δεδομένα που μας παραχωρείτε, π.χ. διατροφικές ιδιαιτερότητες, ονόματα και ηλικίες στους συνεργάτες μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας προς εσάς. Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με τα αρμόδια τμήματα της Επιτροπής Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, προκειμένου να επεξεργαστούμε την εγγραφή σας, τη διαδικασία καταβολής των διδάκτρων και άλλων εξόδων, καθώς και άλλες υποχρεώσεις που σχετίζονται με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα.

Θα συμμορφωθούμε με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, στις περιπτώσεις που προσωπικά δεδομένα ζητηθούν από αρχές, αν και αυτό θα γίνεται κατά περίπτωση. Για τη συμμόρφωσή μας με τη σχετική νομοθεσία, θα πρέπει να μας επιβεβαιώσετε ότι παρέχετε τη συγκατάθεσή σας, ώστε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα του προγράμματος. Δεν θα διατηρούμε προσωπικά δεδομένα μετά το πέρας του μηνός Δεκεμβρίου του έτους που παρακολουθήσατε το πρόγραμμα. Επίσης, μπορείτε να δηλώσετε, εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας, οπότε και θα προβούμε σε διαγραφή των στοιχείων επικοινωνίας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συλλογής και χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων και των δικαιωμάτων σας ως υποκείμενο των δεδομένων, διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου που εφαρμόζουμε.

Ενημέρωση: 21-01-2020

ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του 2020

Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας