CORFU SUMMER SCHOOL
Θερινό Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Πολιτισμού
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ


 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Θερινό Σχολείο! Ωστόσο, δεδομένης της κατάστασης που προέκυψε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19), αποφασίσαμε να ακυρώσουμε το φετινό Θερινό Σχολείο δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.

Ελπίζουμε να σας δούμε
του χρόνου!

Με εκτίμηση,
Η Οργανωτική Επιτροπή

 


Το Θερινό Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Πολιτισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου απευθύνεται στον απόδημο ελληνισμό καθώς και σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να έλθουν για πρώτη φορά σε επαφή ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στην ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό.

Τα μαθήματα διεξάγονται στους χώρους του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, και ολοκληρώνονται σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Ο συνολικός αριθμός ωρών διδασκαλίας είναι 50.

Οι διδάσκοντες είναι καθηγητές του Ιονίου Πανεπιστημίου και ειδικοί συνεργάτες προερχόμενοι κυρίως από τον ακαδημαϊκό χώρο.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου περιλαμβάνει μαθήματα γλώσσας, ιστορίας και πολιτισμού, ξεναγήσεις σε πολιτιστικά αξιοθέατα του νησιού, και εκδρομές.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το πρόγραμμα και το κόστος του Θερινού Σχολείου μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Περιγραφή.

Μαθήματα ελληνικής γλώσσας, ιστορίας και πολιτισμού
Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί
Διαλέξεις
Επισκέψεις και ξεναγήσεις
Εκδρομές

ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του 2020

issue
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας