Καλωσήλθατε στη διαβούλευση για τον εσωτερικό κανονισμό του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η διαβούλευση ξεκίνησε Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και τελειώνει την Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 14:00 το μεσημέρι (σχετική ανακοίνωση)

Επιλέξτε τρόπο ταυτοποίησης ανάλογα με την κατάστασή σας.:


Το όνομα χρήστη σας (πρώτο μέρος της διεύθυνσής σας στο Ιόνιο ΧΩΡΙΣ το «@ionio.gr»).(μην συμπληρώσετε αυτό το πεδίο)


Αυτός που χρησιμοποιείτε και στο Webmail.
(μην συμπληρώσετε αυτό το πεδίο)

Η μέθοδος ταυτοποίησης αυτή δεν απαιτεί επιπλέον στοιχεία.

Λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος η σύνδεση μέσω CAS δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε την σύνδεση μέσω LDAP ή μέσω E-mail.(μην συμπληρώσετε αυτό το πεδίο)

Μόνο για χρήστες του πρώην ΤΕΙ Ι.Ν. χωρίς κεντρικό ιδρυματικό λογαριασμό.

Θα ταυτοποιηθείτε μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δώσει στο Τμήμα σας. Ο λογαριασμός αυτός μπορεί να είναι κι εξωτερικός (πχ gmail, yahoo, κλπ). Προφανώς πρέπει να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό αυτό. Το σύστημα ΔΕΝ θα σας αποκαλύψει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, απλά θα στείλει μήνυμα σε αυτήν για επιβεβαίωση.

Πρέπει να προσέξετε καθώς το μήνυμα επιβεβαίωσης θα καταλήξει πιθανώς στον φάκελο των ανεπιθύμητων (spam). Τέλος, αν έχετε δηλώσει πάνω από μια ηλεκτρονική διεύθυνση το μήνυμα θα σταλεί σε ΟΛΕΣ τις διευθύνσεις σας.

Προσοχή στα κεφαλαία και στα Ελληνικά/Αγγλικά. Μπορείτε να το αντιγράψετε από την σελίδα της εφαρμογής γραμματείας (unistudent).

(μην συμπληρώσετε αυτό το πεδίο)

Το μοναδικό αναγνωριστικό ταυτοποίησης θα σας έχει δοθεί από τη γραμματεία σας, τον διαχειριστή του συστήματος ή θα το έχετε λάβει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συμπληρώστε το παρακάτω μαζί με τον ΑΜ σας και το τμήμα σας για να ταυτοποιηθείτε.
(μην συμπληρώσετε αυτό το πεδίο)